“Hi ha preguntes que els poetes no ens hem fet mai —quants músculs tenim al cos humà? I paraules que difícilment escriurem en un poema (sartori, romboides, psoas…)

Sent dona com sóc, hi ha músculs que, personalment, m’han servit molt més que d’altres. De poc m’ha servit, per exemple, ensenyar bíceps a la platja. Jo diria que de tots els òrgans contràctils, els que més han vetllat per mi han estat dos petits i desconeguts músculs que tenim a cadascun dels costats de la comissura de la boca, tècnicament coneguts com a Risorio de Santorini (un parèntesi a banda i banda dels llavis on poder acudir quan vulguem descansar l’ànima).

Si la vida es riu de tu, somriu. N’hi haurà prou amb enviar un petit impuls elèctric al cervell i apareixerà el senyal a l’horitzó del rostre. Lluííís”.

(Fragment de l’epíleg)

PRESENTACIONS DE “LLUÍÍÍÍS”

Presentarem oficialment el llibre el dijous 8 d’octubre a la Llibreria Laie (Pau Clarís, BCN) a les 19’30h. Per veure les altres presentacions de “Lluíííís” a Vic, Banyoles, Vilafranca, Mataró, etc. podeu consultar-ho AQUÍ.