Escenari i contractació

ESPERIT DE VINYOLI

L’ espectacle “Esperit de Vinyoli” és un viatge a l’essència poètica de Joan Vinyoli a través dels seus versos entorn el món del vi i les begudes esprirituoses que seran el fil conductor que ens portarà a la taverna de la seva literatura i als grans temes de l’obra vinyoliana: l’amor, la poètica, el temps, solitud i la mort.

La veu i música de Sílvia Comes s’ha unit a la veu de Sílvia Bel Fransi i al violoncel de Carles Muñoz per dir els poemes vinyolians i les cançons que ha compost la cantautora.

Dramatúrgia: Sílvia Bel Fransi
Cançons: Sílvia Comes

+ INFORMACIÓ: https://esperitdevinyoli.wordpress.com/

APARAULADES AMB ESPRIU

La cantant Sílvia Comes i la poeta Sílvia Bel Fransi recullen l’esperit d’Espriu i la trajectòria vital del poeta. Un espectacle en què la paraula d’Espriu és la protagonista des dels primers versos de Cementiri de Sinera, fins a Final del Laberint. Versionem cançons ja emblemàtiques de la seva poètica i d’altres d’inèdites que ha compost Sílvia Comes amb versos d’en Salvador.

Suspès en l’aire, entre les notes i les paraules, hi haurà silencis i meditació per apropar‐nos amb llibertat a l’esperit d’Espriu.

Dramatúrgia: Sílvia Bel Fransi i Sílvia Comes
Cançons: Sílvia Comes

+ INFORMACIÓ i FOTOGRAFIES DE L’ESPECTACLE AQUÍ.

APARAULADES AMB LES DONES

La cantant Sílvia Comes i la poeta Sílvia Bel en un recital amb textos poètics propis i d’altres autores com Juana Castro, Alfonsina Storni, Maria Rosal, Sylvia Plath, Teresa Pascual, Maria Mercè Marçal, Gloria Fuertes, molts d’ells fets campostos, cantats i interpretats per la cantautora.

Dramatúrgia: Sílvia Bel Fransi i Sílvia Comes
Cançons: Sílvia Comes

Si tens interès en contractar-nos, envia’ns un correu al hola@silviabelfransi.com i parlem dels detalls!